Trouw

O

 Handfasting is van oorsprong een Keltische traditie, hierbij worden de handen aan elkaar gebonden met een koord. Wanneer de handen over de polsen zijn geschoven klopt jullie hartslag als een. Er zijn meerdere geloften mogelijk b.v. een jaarlijkse hernieuwing, voor het leven, voor het pad samen. Traditie is dat het koppel één jaar en één dag met elkaar ‘verbonden’ is. In deze periode kan het paar uitzoeken of ze het wel of niet met elkaar uithouden. Een ultieme relatietest en na deze periode kan het permanent gemaakt of ontbonden worden. Omdat er in alle tijden en landen dit soort rituelen waren is het ook bekend vanuit onze eigen voorouderlijke tradities. Na de zegen en de verbinding wordt het lint van de handen gehaald, als symbool voor het samen blijven uit vrije wil en gaat met jullie mee. 

Ceremonie

Vandaag de dag willen veel paren dit soort huwelijken voor de burgerlijke stand niet meer en keren terug naar de vorm van verbinding van onze voorouders, allebei kan ook. Sommigen doen beiden op één dag maar het kan ook op een later tijdstip. Wellicht ben je al vele jaren getrouwd en wil je je gelofte aan elkaar opnieuw bevestigen door middel van Handfasten, het is allemaal mogelijk. Handfasten is voor alle leeftijden, geloven, huidskleuren en seksen. Liefde is voor iedereen die van elkaar houd en zich op deze wijze wil verbinden.  
De Locatie

Ik woon op de mooiste plek van de provincie Groningen aan het Wad. Je kunt bij mij in de tuin of op 200 meter van mijn huis op het Wad. [Het strandje bij Bierum]. De ceremonie laten plaatsvinden.

In de provincie Groningen kom ik ook op locatie. Bij een borg, in je tuin, waar dan ook. Vanuit de traditie is de ceremonie buiten. De ceremonie kan uiteraard ook binnen. 


Investering

Jullie  

Investering Handfast ceremonie

Intake gesprek persoonlijk of telefonisch: €25,- komen we tot een overeenstemming dan zit dit bij het totaalbedrag in. om te reserveren betaal je de helft van het bedrag vooruit.

Maandag t/m vrijdag: 250,- euro.

Zaterdag: 275- euro

Een verlenging na een jaar en een dag bedraagt. €125,00

Ontbinden 

Een verbroken relatie is al verdrietig genoeg en brengt daarbij meestal in de privé sfeer onverwachte kosten met zich mee. Daarom ontbind ik door middel van een ritueel de Handfasting (bij mij afgesloten) en bereken ik daarvoor alleen eventuele reis of verzendkosten.


Waarom ontbinden? Een Handfasting is een gelofte die op zielsnivo wordt afgesloten. Na een eventuele relatiebreuk is het niet wenselijk om met de ander op deze wijze verbonden te blijven.